ONS VERHAAL

Maximum Taste, Minimum Waste: deze filosofie staat aan de basis van alle Airtender producten. Maar daar blijft het niet bij. De manier waarop we producten maken, assembleren en verpakken staat ook in het teken van duurzaamheid en respect voor mens èn milieu.

FROM HOLLAND

Aandacht voor de mens èn milieu. Dat vinden wij erg belangrijk bij Airtender. Daarom maken, assembleren en verpakken we onze producten zo duurzaam mogelijk. Zo bedenken en ontwikkelen we onze producten in Nederland.

De hightech productie van onderdelen houden we ook zo dicht mogelijk bij huis en doen we uiteraard klimaatvriendelijk.

WITH CARE FOR PEOPLE...

De assemblage en het verpakken van producten vindt plaats in sociale werkplaatsen. Zo geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om persoonlijk te groeien en tegelijk bij te dragen aan economie en duurzaamheid.

Daarnaast zijn we nauw betrokken bij onderwijs, van middelbare school tot universitaire opleidingen. We geven leerlingen en studenten hiermee de kans om zich te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzame, verspillingsvrije samenleving. Allemaal binnen de Airtender ACADEMY.

... AND PLANET

Airtender producten worden niet alleen gemaakt met geavanceerde
CO₂-vriendelijke productieprocessen. We gebruiken ook gerecyclede en duurzame materialen voor zowel producten als verpakkingen.
Zo zorgen we voor een zo laag mogelijke belasting van de planeet.

Iedereen die Airtender producten gebruikt voorkomt zelf ook voedselverspilling en plastic afval. Samen maken we op die manier voor iedereen duurzaamheid bereikbaar! 

SAMEN TEGEN VOEDSELVERSPILLING

De stichting Samen Tegen Voedselverspilling vormt dé beweging van bedrijven en publieke organisaties die hun krachten bundelen voor een gezamenlijk doel: het verminderen van voedselverspilling met de helft voor 2030.

Met de Airtender producten leveren we een belangrijke bijdrage aan dit doel. Om die reden hebben we ons aangesloten bij andere duurzame "captains of industry" om in Nederland jaarlijks 1 miljard kilo minder voedsel te verspillen.

PLASTIC SOUP FOUNDATION

Het doel van de Plastic Soup Foundation is het bereiken van een absolute reductie van de productie en het gebruik van plastic om de gevaren voor milieu en gezondheid sterk te verminderen.

Airtender steunt de Plastic Soup Foundation graag in dit doel. Met onze vacumeerproducten moedigen we consumenten aan om glazen flessen en potten te hergebruiken waardoor plastic bewaarbakjes en plastic single-use verpakkingen overbodig zijn. Daarnaast gebruiken we in onze productie en verpakkingen zo min mogelijk plastic. Waar dit onvermijdelijk is, maken we gebruik van (recyclebaar) plastic uit afvalstromen, of zorgen we voor producten die praktisch een leven lang mee kunnen gaan.

DELEN = VERMENIGVULDIGEN!

Stichting Sharing Success koppelt al sinds 2005 zowel bedrijfsleven als individuen aan goede doelen en projecten. 

De werkwijze van Sharing Success zorgt er voor dat 100% van het gedeelde succes ten goede komt van het geselecteerde project en daarmee 100% op de juiste plaats. De kosten van het in stand houden van de organisatie en faciliteren van projecten en partners worden door derden gedragen die daarmee op hun beurt ook hun succes delen.

Airtender is niet alleen betrokken als deel van het bestuur, maar draagt ook actief bij aan het realiseren van benefiet-events en projecten.

Wil je ook jouw succes delen? Laat het ons weten!

Natuurlijk is er nog veel meer om te vertellen over onze "From Holland" filosofie en de Airtender Academy. Nieuwsgierig naar al onze activiteiten, of de mogelijkheden van samenwerking? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier, of via onze contactpagina.

Je kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina.