VACATURE

MARKETING MANAGER

(Annex part-time cocktail superheld)

VACATURE

LEAD DESIGN ENGINEER

(Ook om een feestje mee te bouwen)

Meer genieten en minder verspillen, door het gebruik van vacuüm en lucht. Met deze filosofie ontwikkelt Airtender sinds 5 jaar baanbrekende producten voor keuken en bar.

Razendsnel en kinderlijk eenvoudig wijn beluchten, cocktails maken, marineren, infuseren, eten en drinken vershouden zonder plastic en nog veel meer!

Airtender zorgt niet alleen voor meer smaak en minder verspilling. We maken onze producten met zorg voor mens en planeet. Lokale productie (in Nederland!), met gerecyclede en duurzame materialen, gemaakt in CO2-vriendelijke fabrieken èn verwerkt in sociale werkplaatsen. 

Wil jij ook bijdragen aan meer smaak en duurzaamheid? Kijk hieronder welke plekken er in ons A-team vrij zijn!

24-40 u/wk

Ben jij een allround financieel professional en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je verantwoordelijkheid draagt voor de financiële processen van een jong en dynamisch bedrijf? Dan hebben wij een interessante functie voor jou!

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor de algehele financiële administratie, inclusief de salarisadministratie. Je hebt bij voorkeur ervaring met Exact Online en zorgt ervoor dat alle financiële gegevens nauwkeurig worden bijgehouden en tijdig worden verwerkt. Je hebt een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat de financiële processen efficiënt verlopen.

32-40 u/wk

Als Lead Design Engineer ben jij de laatste schakel in ons ontwikkelproces. Je bent betrokken van gedefinieerd concept tot eindproduct. Hierbij werk je samen met onze CTO en externe partners in binnen- en buitenland.

In dit proces zet je voor ons alle puntjes op de i en zorg je voor duidelijke producttekeningen (in 2D en 3D). Voor onze partners maak je aanvullende specificaties, zoals werkinstructies en sample beoordelingen. Samen met onze kwaliteitsspecialist rapporteer je onze toeleveranciers terug op de geleverde onderdelen en assemblages.

Samengevat ben je verantwoordelijk voor een foutloze productuitwerking en een optimaal fabricageproces.

32-40 u/wk

Als Online Performance Manager help jij Airtender om via onlinekanalen bekendheid te verwerven en impact te maken. Je werkt samen met ervaren marketeers, designers, fotografen en influencers.

Jij bent verantwoordelijk voor onze prestaties op gebied van o.a. betaald en onbetaald adverteren, online verkoopkanalen en social media. Je beheert onze aanwezigheid op online verkoopplatforms als Bol.com en Amazon en geeft aan welke content jij nodig hebt om te scoren met advertenties en op socials, zoekmachines, websites etc.

Geen passende vacature gezien?

Mocht je toch vinden dat je van onschatbare waarde kunt zijn voor ons A-team, neem dan contact met ons op en overtuig ons!

Luchtige verhalen zijn welkom ;)

Heb je naar aanleiding van de vacatures een vraag? Of wil je graag jouw geheime cocktailrecept met ons delen?

Natuurlijk is er nog veel meer om te vertellen over onze "From Holland" filosofie en de Airtender Academy. Nieuwsgierig naar al onze activiteiten, of de mogelijkheden van samenwerking? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier, of via onze contactpagina.

Je kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina.